Lisa in Luik

Emigreren naar België

Wie is Lisa? 5 oktober 2007

En wat doet zij in godsnaam in Luik? Tja, de liefde hè…

Zo’n tien jaar geleden ontmoette ik, Lisa (38), tijdens een reis in Ecuador Benjamin – inmiddels mijn man. In die tijd woonde ik nog in Amsterdam en hij in Luik, met vrienden in een bouwvallig studentenhuis. Twee jaar lang hebben we een weekendrelatie gehad, totdat hij bij mij in Amsterdam introk. September 2007 zijn we naar Luik gekomen, mét onze twee dochters.

Kortom: ik heb mijn leven in Amsterdam ingeruild voor een bestaan in Luik. En daarover schrijf ik op mijn blog! In eerste instantie voor vrienden en familie die willen weten hoe ’t met me gaat, maar iedereen die ’t leuk vindt, kan hier terecht.

 Mocht je contact met me willen opnemen, dan kun je mailen naar lisa.coster@hotmail.com.

Advertenties
 

9 Responses to “Wie is Lisa?”

 1. Karline Says:

  Hallo Lisa,

  Ikzelf verhuis deze maand ook naar Luik (vanuit Maastricht). Nu, mijn Frans is nog niet echt optimaal, dus ik ben op zoek naar taallessen. Ik zag dat jij ook taallessen gaat volgen in Luik. Heb jij tips voor me?

  Alvast bedankt voor je reactie!

  Groeten, Karline

 2. lisainluik Says:

  Ik heb je gemaild!

 3. Benjamin Says:

  Hey Lisa

  Net je blog ontdekt. Ik kom zelf sinds een goed jaar regelmatig in Luik, en vind het fijn om je cultuurobservaties te lezen. Al zal jij als NLse nog meer verschillen merken dan ik als Antwerpenaar.

 4. julian Says:

  hello ladys !!!

  waarom bellen jullie niet denise henry op, die komt aan huis, is lerares frans aan diverse academies en de beroemde ceran akademy in spa.
  ze is perfect 2 talig en heel redelijk in prijs.
  nummer kunnen jullie bij mij opvragen

 5. lisainluik Says:

  Hallo Julian, bedankt voor de tip. En wat een mooi kasteel heb je daar!

 6. Dag Lisa,
  Waals Weekblad; we kijken er elke vrijdag naar uit, vanaf bijna het begin van de verschijning. Ik zoek Nederlandstalige personen voor ons taleninstituut Ceran in Spa. (Inderdaad Denise Henry ken ik als collega.) Heb je interesse om een avond -donderdagavond- mee te maken in de Nederlandse afdeling?-Misschien met Julian, de Antwerpenaar- of een ander? Meer info later maar o.a.
  een voorwaarde is; houden van contact en spreken, maar ook kunnen luisteren, geen dialect sprekende personen, enz. Als je mailt graag je telefoonnummer. Wij zijn héél graag in Luik, slechts 30 min. van ons vandaan en wonen bijna 18 jaar in de Ardennen.Mirjam.

 7. gerry Says:

  Hallo,
  We hebben een videorecorder voor je kunnen scoren,ben je hierin geinteresseerd?groetjes bob en gerry

 8. lisainluik Says:

  Ik heb iedereen inmiddels al lang en breed gecontacteerd!

 9. Marieke Says:

  Hoi Lisa,

  Via een site over Luik kwam ik bij jou terecht. Leuke tips om Luik te ontdekken, handig! Ik zit hier de komende maanden voor mijn werk, spannende stad, zo op het eerste gezicht. Ben nog op zoek naar een appartement voor de komende 2 maanden, dus mocht jij iemand weten, die iets heeft, op reis gaat of zo en zijn huis niet onbeheerd wil achter laten, mail me!

  Groetjes, Marieke


Reacties zijn gesloten.