Lisa in Luik

Emigreren naar België

Keuken & zo 26 september 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 10:57 pm

Hier dan eindelijk een foto van onze keuken. De foto is een dag na de verhuizing gemaakt en dus nog niet helemaal ‘georganiseerd’. We zijn nu drie weken later en hij is nog steeds niet helemaal georganiseerd. Het werkblad kwam met een kras en de winkel (“Mailleux, cuisines de rêves!”) kwam laatst een nieuw werkblad installeren. We zijn nu slechter af dan met die kras. Als je de kraan opendoet, is het warm water koud en andersom. Ook wiebelt de kraan en een poot onder het werkblad is niet echt goed teruggezet. Met andere woorden: Mailleux moet nog een keer langskomen om onze ‘cuisine de rêve’ te ‘optimaliseren’. En zelf moeten we nog lampen installeren, het groene gedeelte schilderen en iets achter het kookgedeelte plaatsen (tegels ofzo):

cuisine

Mara is dol op de katten. Tony is té aardig en laat zich constant door haar in de wurggreep houden ; )

Mara wurggreep

Carmella is niet zo makkelijk te pakken. Maar ik heb haar wèl op de foto kunnen zetten:

Carmella

Evy vermaakt zich goed op de bovenverdieping. We wonen onder een schuin dak met metalen balken en dat is leuk klimmen en klauteren:

Evy aapje

Vandaag heeft Benjamin de douchewand geplaatst, wat fijn is, omdat nu niet meer de hele vloer nat wordt als we douchen. Volgende keer dáár een foto van!

Advertenties
 

2 Responses to “Keuken & zo”

  1. hilda Says:

    Eindelijk, wat fijn: foto’s! Keuken ziet er imposant uit, mooi hoor. Makkelijk ook, zo’n binnenspeelplaats, haha. Elke week een paar van die fotootjes, dan leren we de loft kennen, succes met de afwerking, xxxx

  2. Nancy Says:

    He hallo,

    Mooie keuken zover ik kan zien. Gaat zoiets wel eens zonder gedoe vraag ik me af. Ook leuk om foto’s van de meiden te zien, jaja kleine meisjes worden groot. En de poezen, leuke namen. Tijdens de gebroken nachten hebben we de Soprano’s ook ontdekt. We zijn nu bij box 4. Erg jammer dat de moeder van Tony er niet meer is, ik moest altijd erg lachen om dat mens. Geweldige casting!

    Ik ga dat boek van Alina maar eens bestellen, of staat het al in de top tien? Hier in Hapert hebben ze nl niet zo’n ruim assortiment.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s