Lisa in Luik

Emigreren naar België

We zijn over! 3 september 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 5:31 pm

Hèhè, ik kan even op m’n werk tussen twee lessen door een berichtje tikken. We zijn verhuisd!!! De verhuizing zelf ging opvallend snel. We hadden hulp van zo’n man of 15 en het ging allemaal soepel. Nu wonen we dus in een chaos. Natuurlijk staan nog overal dozen. Er ontbreken plafonds. De kamers hebben geen deuren. En er is nog niks geschilderd. Minor details 😉 Benjamin heeft tot gisteren zich uit de naad gewerkt om de houten vloer te leggen. Daarbij ben ik nog gewond geraakt, omdat hij per ongeluk een houten plank met volle vaart in mijn gezicht sloeg. Ik ging nog net niet knock-out. Bloed, zweet en tranen: we hebben het allemaal voorbij zien komen.

Tot vandaag hadden we geen warm water, maar als het goed is kan ik vanavond een WARME douche nemen! Jihaaaa! En gelukkig is de keuken geïnstalleerd en werkt alles.

Gisteravond heb ik tot 1 uur ’s nachts naar de kat gezocht, die was voor het eerst naar buiten en meteen spoorloos verdwenen. We wonen vlak bij de trein, dus ik was bang dat de sukkel al was overreden, maar uiteindelijk vond ik haar achter in de tuin van de buren (een ontmoetingscentrum voor Italianen, dus ik kon makkelijk nog aankloppen). Ze zat ergens hoog, dus ik heb nog nog met een ladder tussen prikkeldraad moeten manouvreren om Tony te bevrijden. Die gaat voorlopig niet meer de deur uit.

Helaas, nog geen foto’s. Thuis hebben we nog geen internet (wordt aan gewerkt). Later, moet nu gaan en bedankt voor alle lieve berichtjes!!!

Advertenties
 

5 Responses to “We zijn over!”

 1. Haaaaaaaaa Lisaaaaaaaaa,
  We zitten hier met een heerlijk kopje Yoghithee benieuwd naar je foto’s… Wist je dat Ellen de teksten van je blog laat voorlezen? Dan hoor je als er staat maaaaamaaaaaaa een soort kruising tussen ezel en schaap. Errug grappig! Kom je ook naar Alina’s boekpresentatie. Alina stuurt dit weekend alsnog de uitnodiging voor 15 september op. Ze heeft je adres gevonden!!! Mijnhuis bijna niet, want ze is weer veel te ver gereden met de tram…

  Heel veel sterkte tussen dozen en geen plafonds en internet! en zijn je meisjes al een beetje gesetteld?

  nou doehoeg

 2. Kijkluis Says:

  Veel succes in de nieuwe woonst.

 3. This is your mom’s friend in Medford, Oregon. In your face with the plank!? Ouch. Dat is me tot nu toe niet overkomen. Ben benieuwd naar je fotos. Ik deed aan refurbishing in Florida terug in de gooie oude dagen (1980-90), dat heet nog steeds “flippen.” In gaan wonen een poosje tot dat je nog een halve krotje vindt, boordje op–Verkoop, nog gaan kamperen. Maar ik deed het niet met kinderen toendertijd. Ik ben met bezoek in Den Haag naar mijn kleinkinderen in Mei-Juni, heb ik gezellig in je ma en pa’s keuken gezeten–niets is verandered! Kijken uit op de Fredrik Hendriklaan. Heimwee. Sterkte met de verbouwen! Pat B.

 4. Bob Says:

  Kunnen niet wachten tot we het echt mogen zien.

 5. karline Says:

  Het enorme spandoek gezien op Place St Lambert?!?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s