Lisa in Luik

Emigreren naar België

Dip 15 augustus 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 4:14 pm
Tags:

15 augustus, het is een feestdag in Luik. Iedereen heeft zich gisteravond in Outremeuse bezat met peket (jenever). Behalve ik. Ik voel me niet zo feesterig. Na vijf dagen in het mooie Ardennen en na vijf dagen in Den Haag, waar ik met Evy en Mara elke dag naar het strand ging en opa en oma heb bezocht, heb ik een Luik-dip. Vorige week zondag zat ik ’s ochtends nog met een cappuccinootje bij een strandtent in de zon, te kijken naar mijn kinderen die zich opperbest vermaakten op het strand. ’s Avonds was ik terug in het grijze Luik. Toen ik in Den Haag was, wílde ik ook helemaal niet terug. Waarom zou ik? Den Haag is veel leuker!!!

Dus… Tja… Ik weet ’t niet….

Het is vandaag prachtig weer, maar Ben is aan het werk in de loft en in ben aan het inpakken. De verhuizing komt akelig dichtbij. De verhuizing ván Luik náár Luik 😦

Als iemand me zou aanbieden de loft over te nemen voor een huis ergens anders, zou ik niet lang hoeven twijfelen denk ik.

Advertenties
 

5 Responses to “Dip”

 1. Franca Says:

  oei. Hopelijk is je dip van korte duur en kun je gauw genieten van de loft. Of het is tijd om eerlijk te zijn tegen iedereen en vooral jezelf!

  Hoe het ook uitpakt: duimpjes hoog houden, zegt mijn moeder altijd…

 2. karline Says:

  haha, zoooooo herkenbaar! We moeten er de humor maar van in zin…;-)

 3. hilda Says:

  O jee, dat klinkt niet best…., hopenlijk inderdaad een dip van korte duur (hoewel je het hier al vaker over hebt…). Misschien is het de ‘stress’ en het gedoe van nu alles inpakken etc. En wanneer jullie dan binnenkort echt helemaal wonen in jullie eigen mooie loft, dan krijgt Luik wellicht toch weer een gezellig kleurtje. Ik hoop met je mee en succes met de verhuizing!! Wanneer precies eigenlijk?
  xxxx

 4. Emily May Says:

  Kom maar lekker vaak naar Den Haag. Er staat hier altijd een logeerkamer voor jou en de kids klaar!

 5. ga je eigenlijk welleens de andere kant op dan de Ardennen, zelfs in de buurt van Luik zijn er plaatsen die niet zo droevig zijn, met vrolijke mensen en shcone straaten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s