Lisa in Luik

Emigreren naar België

Wij zijn er helemaal klaar voor 26 juli 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 11:55 pm
Tags: , , ,

Ik heb twee weken vrij! Omdat de meeste tijd en geld in het nieuwe huis gaan zitten, gaan we ook dit jaar niet op vakantie. Maar ik vind dat we vóór de verhuizing als gezinnetje toch even weg moeten en daarom gaan we volgende week een paar dagen kamperen. Gewoon, in de Ardennen (is voor ons tenslotte maar zo’n half uur rijden). Als ik het weerbericht mag geloven, wordt het niet onaardig (in tegenstelling tot afgelopen week, wat een ramp). We zijn helemaal voorbereid. We hebben een vierpersoonstent gekocht, voor Evy en Mara ieder een slaapzak (camouflageprint, maar dan in het roze… handig als je niet wilt opvallen in een suikerzoete Barbie-wereld) en voor Benjamin en mij een paar luchtbedden. En wat een mázzel dat we hebben, het zijn luchtbedden ZONDER phthalates!

no phtlalaetaeres!

Evy en Mara waren dolblij met hun allereerste eigen slaapzak en hebben er natuurlijk al in geslapen. Mara probeerde hem ook alvast even uit op de bank.

Mara ligt lekker

Ook hebben de dames ieder een kekke zonnebril gekregen, die Evy uiteraard tijdens het eten op moest. Het kaartje en de UV-sticker zijn inmiddels verwijderd. Nu maar duimen dat de zon ook inderdaad gaat schíjnen…

Evy zonnebril

Het enige wat we nog niet hebben, is een camping. Maar er zijn er zo’n miljoen in de Ardennen, dus we vinden vast wel een plekje. En dan zijn we binnen een paar minuten geïnstalleerd, want onze nieuwe tent is su-per-han-dig. Je hoeft ‘m niet op te zetten, maar klapt ‘m uit en zet ‘m neer (voor de gemakzuchtige kampeerder : )) Mocht je op een camping langs deze ultracoole tent lopen, dan zouden wij er wel eens in kunnen zitten:

 

tentje

Advertenties
 

6 Responses to “Wij zijn er helemaal klaar voor”

 1. Kijkluis Says:

  succes ermee; als het weer meevalt; is het overal leuk (kamperen). Vroeger werd je als een sukkelaar bekeken wanneer je eigen land of toch niet al te ver op reis ging. Gelukkig is er nu economische crisis en milieubewustzijn en van die dingen en is in de buurt blijven weer hip.

 2. Diana Says:

  He Lisa en family,

  Hoe gaat het met jullie? Ik lees dat jullie druk in de voorbereidingen voor de verhuizing zitten. Tja, weet ik nog alles van…

  We komen zeker langs in jullie loft hoor!

  Groet,
  Diana en mannen

  • lisainluik Says:

   Hee Diana, dat is lang geleden! Jullie zijn natuurlijk altijd van harte welkom, dat weet je. Tot gauw dan maar, en de groeten aan je mannen.

 3. Etienne Says:

  Specialement pour Ben:faire du camping dans les ardennes,plus hollandais que ça tu meurs! (Hollandser kan niet) have fun.

  • Ben Says:

   C’etait plus des vacances pour moi que Lisa. J’avais l’impression d’etre dans un autre pays, avec des gens qui parlent une autre langues…alors que Lisa, elles avait l’impression d’etre a la maison, entourée des siens!

 4. Emily May Says:

  Hoihoi. Ben je al weg? Zo niet alsnog heel veel plezier. kom je nog eens op Skype?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s