Lisa in Luik

Emigreren naar België

Michael Jackson is dood 26 juni 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 4:39 pm
Tags: ,

Michael Jackson is dood. Raar hoor. Ik ben opgegroeid met Michael! Net als met Madonna. De twee iconen van de jaren 80, de best verkopende artiesten ooit.

Terwijl ik dit typ, luister ik naar Michaels Jackson’s ‘Thriller’. Ik heb net ‘The Collection’ gekocht met al zijn ‘greatest hits’. Soort eerbetoon voor de beste man die geen gemakkelijk leven heeft gehad. Ik las dat in Nederland al zijn cd’s vanochtend waren uitverkocht en dat op Bol.com elke 10 seconden een Michael Jackson-cd wordt verkocht. Hier in Luik is dat natuurlijk weer eens niet zo 🙂 Bij Mediamarkt stond de bak gewoon vol met cd’s. Kijk, da’s dan een voordeel van Luik, haha.

Toen ik naar huis liep, zag ik een dikke man met lang haar met een billboard op z’n buik. Met een grote foto van MJ. Verder geen tekst, niks. Een verdrietige fan? Of net zo gestoord als Michael Jackson zelf was? Michael was natuurlijk zo gek als een deur, met z’n operaties, z’n zuurstofmaskers, z’n NeverLand, z’n vriendschappen met kleine jongetjes. Maar hij was een geweldig artiest en ik vind ’t jammer dat ie er niet meer is…

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s