Lisa in Luik

Emigreren naar België

Domweg gelukkig in de Kalverstraat 17 februari 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 11:36 pm
Tags: ,

En weer komt een bekende van mij met een boek op de proppen! Mijn vriendin Alina Nubé heeft een boekcontract gescoord bij uitgeverij Paradigma. Haar boek heet ‘Domweg gelukkig in de Kalverstraat’ (voor wie nooit een voet in Amsterdam heeft gezet (echt, er zíjn mensen!): de Kalverstraat is de langste en drukste winkelstraat van de stad en moet vooral op zaterdag vermeden worden) en gaat onder andere over de invloed van media op ons consumentengedrag.

Alina is een geweldig mens, origineel, met een goed hart en enorm veel humor. Ik heb haar leren kennen op de redactie van een vrouwenblad, waar we allebei werkten (nee, níet Flair). We hebben ontzettend veel lol gehad (niet in de laatste plaats om de onvergetelijk domme brieven die lezeressen opstuurden), zijn nog samen op persreis geweest naar Parijs (eh, naar Disneyland Parijs, om precies te zijn, was ge-wel-dig! Geen rijen voor ons ‘vips’, dus attractie in en attractie uit) en hebben ook nog – samen met nog een andere collega – een toptijd gehad in Barcelona (shoppen, terrasje, cultuur, shoppen, terrasje, cultuur).

Ik heb Alina’s boek nog niet gelezen (ze moet het nog hier en daar wat ‘schaven’), maar kijk er zeer naar uit om ‘m – in één ruk, dat spreekt voor zich – uit te lezen. Ik moet nog even wachten, hij ligt juli 2009 in de winkel. Wil je weten hoe haar boek tot stand is gekomen, kijk dan op DEZE SITE, daar staat een interview met de debutante!

Ik wil jullie natuurlijk niet beïnvloeden, maar dit boek móet natuurlijk gekocht worden ; )

Advertenties
 

4 Responses to “Domweg gelukkig in de Kalverstraat”

 1. Anoniem Says:

  Hee kanjer! Wat ontzettend lief 🙂 🙂

  Dikke knuffel!

 2. Nu wordt het tijd voor jouw boek: Domweg gelukkig op de Feronstree!

 3. Hilda Says:

  Leuk! Zal er uiteraard eentje scoren 🙂 En Emily heeft een punt: je kan wel een bundel maken van al je ‘columns’…., leest heerlijk weg, succes verzekerd.
  x

 4. lisainluik Says:

  @ anoniem: ik heb zo’n vermoeden dat jij Alina bent 😉

  Ik en een boek: denk ’t niet.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s