Lisa in Luik

Emigreren naar België

Tja… 10 januari 2009

Filed under: Lisa's leven in Luik! — misssmokygaatstoppen @ 6:52 pm
Tags: , , ,

…wat zal ik zeggen over de tweede Nederwalenluikenaren-borrel, die ik vanmiddag had georganiseerd. Zo’n tien à twaalf mensen hadden mij gemaild dat ze zouden komen, maar uiteindelijk zat ik van half 4 tot 4 uur in m’n uppie. Daarna kwam Etiënne (de Haagse Luikenaar), met wie ik een uurtje gezellig heb zitten kletsen. En om een uur of vijf kwamen Karline en haar man nog langs. Je kunt wel zeggen: geen drúkke borrel.

Vraagje aan de rest: waar wáren jullie?

Ik denk dat ik nog eens iets zal organiseren in de zomer, misschien kunnen we dan (met hopelijk meer mensen) gezellig in het park ofzo een wijntje drinken.

Verder lig in vannacht alleen in m’n bed. Want wat gaat mijn echtgenoot doen met deze temperaturen? Met twee vrienden in het bos slapen. Jaja, je leest het goed, Benjamin gaat in het bos slapen. Waarom? vraag je je dan af. Ik weet het niet. Dat vindt hij leuk. Afzien, survivallen, dat idee. Ik hoop dat hij morgen heelhuids terugkomt. En hopelijk kan-ie dan onder een hete douche springen, want onze watertoevoer laat het de laatste week nogal afweten. In de keuken is al de hele week geen water, in de badkamer hadden we twee dagen lang bijna geen water en áls er water uit de kraan kwam, was het oranje. En koud. De was heb ik ook al een week lang niet kunnen doen.

Van mij mag de lente beginnen. Ik heb het wel weer gehad met de kou.

Advertenties
 

8 Responses to “Tja…”

 1. Lieve Says:

  Sorry Lisa, Ik heb nachtdienst, en alhoewel ik zeker van plan was te komen is het mij helemaal ontglipt, tijdens de nachtdiensten is mijn ritme altijd wat van slag. heb je ooit zin in een kopje koffie…

 2. lisainluik Says:

  Ik heb net een mail gekregen van iemand die zegt dat hij er met zijn vrouw was, maar weer is weggegaan toen hij geen groep kon vinden. Dat klopt, er was geen groep! En vrienden van hen waren er blijkbaar ook, maar zijn ook weer vertrokken. Volgende keer zal ik een Nederlandse vlag ofzo op de tafel leggen, dan is het in ieder geval duidelijk. Dit is heel jammer!

 3. lisainluik Says:

  @ Lieve: mail even je adres, kan ik een keer langswaaien.

 4. Hilda Says:

  Buiten in t bos slapen met dit weer, daar snap ik ook geen snars van. En als ik t goed begrijp is t ook bij jullie thuis nu een beetje survivallen 😉 Sterkte ermee, hoop dat de boel inmiddels weer stroomt, warm en schoon!
  xx

 5. lisainluik Says:

  Die zijn best cool, die mutsen! Al vind ik de mannenmuts nog de leukste van het stel.

 6. karline Says:

  En, al vernomen waar iedereen was?

 7. anouk Says:

  sorry, sorry, sorry, mea culpa, je suis tellement tres desolee….
  dacht dat het dit weekend was, had vorig weekend m’n verjaardagsfeestje tbv de big 40, niet goed gekeken, alzheimer, slap excuus, ben teveel gewend aan reminders….anyway: HAPPY 2009!!!
  Trouwens, wat nou credit crunch, heb het nog NOOIT zo druk in shopping Luik gezien als de afgelopen maanden!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s